Perinteinen jäsenkorjaus huoltaa koko kehoa

Perinteinen jäsenkorjaus on vahva suomalaiseen kansanperinteeseen pohjautuva koko kehon tehokas hoitomuoto. Hoito tehdään alkuhaastattelun ja havainnoinnin jälkeen jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti. Alkuhaastattelussa kartoitetaan asiakkaan vaivat ja toiveet, joihin hän on apua hakemassa. Tällöin selvitetään myös mahdolliset kontraindikaatiot eli asiat, joita ei voi hoitaa tai jotka pitää hoitaa hyvin varovasti.

Jäsenkorjaus on asiakkaan ja hoitajan välistä yhteistyötä elintoimintojen parantamiseksi normaaliin tilaan asiakkaan omia liikeratoja hyväksikäyttäen. Näin verenkierto, kudosnestekierto, hermotoiminta ja koko ihmisen energiajärjestelmä vapautetaan luonnolliseen tilaansa.

Tällöin kivulla eli kehon puolustuksella ei ole tarvetta.

Kokonaisvaltaista hoitoa

Hoitotapahtuma on käsityötä parhaimmillaan. Pehmeät, mutta napakat otteet ”löytävät perille” asiakkaan lihaksilla, luilla, jänteillä ja nivelillä. Hoidon aikana tuntuu aivan kuin hoitajalla olisi silmät sormenpäissä, joilla voi ”katsoa” mitä asiakkaan kehoon kuuluu ja mitä pitää hoitaa.

Hoito on tuloksekkainta, kun se tehdään kerralla koko keholle. Tällöin saadaan mahdolliset asiakkaalla olevat ongelmia tai kipuja aiheuttavat virheasentojen ketjut purettua – varpaista päähän. Näin myös kivut hellittävät ja keho pääsee tasapainoiseen tilaan.

Käsittelyotteet ovat miellyttäviä hierontatekniikoita yhdistettynä asiakkaan kehon luonnollisiin liikkeisiin, jolloin saadaan rentoutumisen jälkeen erittäin tehokas mobilisointi-avaus turvallisesti ja nautittavasti.

Bene Statera®! - Perinteinen jäsenkorjaus tarkoittaa Hyvän Olon Tasapainoa. Se on terveyden monipuolisten ammattilaisten tekemää tehokasta, turvallista ja nautittavaa hieronnan ja mobilisoinnin yhdistelmää.

Anatomy Trains®   -hoito on kokonaisvaltainen näkemys tuki- ja liikuntaelimistön anatomiasta, rakenteesta ja toiminnasta.

Laadukkaita tuotteita

Hoitaessani käytän  erittäin laadukkaita, kotimaisia luomuöljyjä ja tarvittaessa yksilöllisesti muitakin kasvilääkinnän apuja (esim. yrttilinimentti tai luonnon kylmägeeli). Kotihoito-ohjeet tulevat mukaan parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Hoito kestää noin kaksi tuntia. Varaa aikasi heti!

Lähde: Kouluttaja Tarja Tirkkonen, Tarja Tirkkonen Concept